top of page

Hvem er

Team bjørnefar

Her kan du læse mere om hvem Team bjørnefar er. Det unikke ved dette træningsfællesksab, er at man bliver en del af noget større end sig selv, at vi ved at udvikling er essentielt, og for at få udvikling skal man have differentieret programmering og individuel feedback..

772CFA54-78A6-4B56-AF9D-DB907D559AE3.jpg

Mission

Budskabet er i høj grad at man giver noget af sig selv når man er ovenpå, for man ved at de andre vil gøre det samme for en selv. Det handler om hvordan individualisten er død, og at man løfter i flok. At man kommer længere sammen, end man gør alene. 

Vision

Målet fra starten var at skabe et fællesskab, et fællesskab hvor opgaven og målet altid er i centrum. Det er fællesskabet der tager individet til et højere niveau, ingen kan stå alene.

Det er på de svære dage hvor fællesskabet viser sin sande værdi, slår ring om den enkelte og løfter niveauet til nye højder.

Udvikling sker altid ved hjælp af andre, ingen kan udvikle sig selv. Man lader sig inspirere, forføre, hjælpe og mest af alt udvikle med hjælp fra hinanden.

Videndeling er essentielt, andre har altid individuelle kompetencer der er stærkere end dine, så hvorfor skulle du ikke lære af dem, og samtidig lade dem lære af dig?

Når du er en del af et Team, så træder du i karakter og viser vejen for andre når du er ovenpå, for du ved at de vil gøre det samme for dig.

Værdien ligger ikke i den enkelte, den ligger fællesskabet, og synergien imellem flere.

Team Bjørnefar, vi har fokus på fællesskab!

IMG_0018.JPG
pexels-tobias-bjørkli-1938345.jpg

Det siger atleterne

9E2A5FA0-DBC6-494D-B900-393C47BC36B4.jpg

Silja Zillo

Mit navn er Silja Zillo, 24 år.  Da jeg startede kunne jeg hverken gå på hænder eller snatche 60 kg, det kan jeg nu. Jeg har dyrket crossfit de seneste 5-6 år, hvor jeg helt klassisk havde massere af udvikling de første par år. Dernæst ramte jeg “muren”, hvor det krævede nærmere programmering for fortsat at få gode resultater. Thorbjørns programmering har indtil videre vist mig, at det i den grad kan betale sig, at planlægge sin træning og arbejde hårdt for sine mål. Det bedste er nok mentaliteten på holdet - vi gør hinanden bedre også kan man vist ikke forlange mere

Rie Chrisenten

Jeg hedder Rie , 22 år og en stolt Team Bjørnefar atlet. Jeg har være under Thorbjørns vinger i snart 6 år. Særligt det seneste år har jeg rykket mig ekstremt meget. Det er takket være alle de seje mennesker, som jeg hver dag træner og omgås med, samt Thorbjørns evige vilje for at ville mig det bedste. Idag studerer jeg bygningsdesign og konstruktion på DTU, et studie der kræver meget tid og energi. Men når man har så stærkt et hold af gode mennesker bag sig - er det ingen sag!

Victoria Mathiesen

Jeg er en del af teamet, fordi jeg går meget op i min træning og med Thor som coach, er man sikker på at træningen bliver sat i fokus og taget seriøst. Selvom jeg har travlt med både gymnasie og træning spiller jeg også klaver. Men på magisk vis formår jeg at nå det hele og glæder mig til hver og en træning. Alt i alt er jeg utrolig glad for at være en del af team bjørnefar, da det generelt giver mig mere blod på tanden og at jeg i den grad kan se en tydelig udvikling på mit træningsforløb.

Hvem er coach thor 

Jeg har 11 års erfaring i Hæren, med diverse udsendelser både til krig og fred. Mine 11 år har været en lang karriere med udvikling af teams og soldater, både fysisk og psykisk. Jeg har en lederuddannelse fra Hærens Officersskole, og har været vant til altid at lede og vise vejen for andre.

Det mest spændende jeg ved er, når en samling af mennesker går fra gruppe til et team, og endnu videre til et ”High Perfomance Team”. For herigenem at få individualisten til at high performe. Det er her hvor det hele går op i en højere enhed og synergien viser hvad vi som individer i virkeligheden er i stand til. For at nå til ”High Performance” skal der ligges tusinde af timer i kedelig ”tørtræning”, man skal øve koordination og bevægelser igen og igen, for til sidst at se det hele give mening. Det kan være svært at se meningen med det hele, når man står midt i processen, men det er min fornemmeste opgave at visualisere vejen imod målet. Jeg kan aldrig selv gå derhen for de mennesker jeg coacher, jeg kan vise dem vejen, men de skal selv følge sporet.

Jeg har været CrossFit coach i 12 år, og har fulgt udviklingen helt fra starten. Åbnede sammen med en god kollega en CrossFit Box i Charlottenlund i 2013, Har været med i CrossFit Skodsborg fra starten og vil sige at Ole Cosmus har været min mentor og grunden til jeg overhovedet begyndte at interessere mig for CrossFit. Dernæst åbnede jeg Norce Performance sammen med en ven i 2017, efter et lidt mislykket forsøg med at lave en Fitnesskæde i Hong Kong og et beboelses container projekt i DR Congo 😉

Jeg er uddannet Militær Fysisk Træner, CrossFit Træner hos Crossfit.com og CrossFit Gymnastics Coach.

Mine stærkeste sider indenfor træning, er styrketræning og bevægelse. Jeg har altid trænet og undervist sportsspecifikt.

Da jeg blev udannet hos Center For Militær Fysisk Træning, har det altid været med det formål, at der var nogle arbejdskrav som blev stillet til de soldater/atleter jeg trænede. Derfor er min træningsfilosofi altid performance specifik og ikke livsstilsspecifik. Med andre ord, jeg har altid primært trænet professionelle. De livstilsklienter som jeg har arbejdet med, har derfor være igennem holdtræning.

Det jeg brænder for, er talentet og folk der er gode til noget, om det så er en soldat eller en atlet. Når først jeg ser et potentiale, så kan jeg slet ikke slippe ideen om hvad det kan blive til. Den værste følelse jeg kender, er hvis jeg ser talenter spilde sin tid på andet, end det de er gode til.

Jeg har trænet mange forskellige individer til at blive jægersoldater, politi, PET, soldater og CrossFittere. Ligegyldigt hvilken af ovenstående jeg har stået overfor, har min approach været den samme. Jeg skal finde ud af hvilke arbejdskrav der stilles til den enkelte. Igennem data skal jeg finde og planlægge vejen for dem. Det er forholdsvis simpelt på papir, men så snart der er mennesker indblandet er der en masse ubekendte faktorer der spiller en stor rolle. Her kommer min erfaring med at arbejde med Teams ind i billedet, det at skabe et fællesskab og få folk til at føle, at de er en del af noget større end dem selv, gør dem villige til at arbejde hårdere, mere fokuseret og længere.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM!

bottom of page